Прашалник2018-10-11T17:19:02+02:00

Прашалник за мерење на задоволството на пациентите

Почитувани,

ЕНДОМАК стоматолошката клиника е секогаш заинтересирана да знае, и тоа, од различни аспекти, колку и дали сте задоволни од нашата пракса. Ве молиме дозволете си некоја минута и завршете го нашиот прашалник и опишете ни како се чувствувате после Вашата посета кај нас и нашата дадената стоматолошка услуга.

Error: Contact form not found.