Вработување2019-11-05T11:15:24+02:00

Вработување

Ние нудиме единствена можност за работа и усовршување во напредна и посветена атмосфера со креативен и високо професионален тим со можност да се осознае работата на еден модерен центар за лично напредување во кариерата.

Сите пријави се вклучени во базата на кандидатите и сите ќе бидат посебно разгледани. Сите кандидати ќе бидат поканети на интервју. Доколку не Ве повикаме веднаш Ве молиме бидете стрпливи, ќе бидете контактирани штом се створат услови за ново вработување.

Error: Contact form not found.