t-LAB – Заботехничка лабораторија2024-05-18T12:54:26+02:00

Добредојдовте во t-LAB

t-LAB е заботехничка лабораторија фокусирана на производство на висококвалитетни протетски изработки, со максимално конкурентни цени и на целосно задоволство на клиентите

Гарантираме врвен квалитет на заботехничките изработки:

 • порцелански коронки и мостови
 • мобилни и фиксни изработки врз забни импланти
 • 3D PRINT изработки
 • CAD/CAM – керамички, циркониумски, метални и композитни изработки
 • тотални и парцијални протези

Тимот од обучени и сертифицирани дизајнери, техничари и керамичари секојдневно ги применува своите врвни знаења и тековни обуки, со цел да се добие највисок квалитет, естетски префинети и професионални резултати.
t-LAB поседува и секојдневно ја користи најсовремената 3D PRINT и CAD/CAМ опрема во регионот, со германски квалитет, најмодерни дигитални скенери и софтвер за дигитално дизајнирање. Нашиот процес на работа е целосно дигитализиран и е во ранг на најмодерните светски тeхнологии и лаборатории.

t-LAB – Насмевка направена со личен потпис!

Во светот на забави и азарт, секој бара свој извор на уникатни искуства и добивки. Во 2024 година, најдобрите мобилни казина во Швајцарија станаа идеален избор за оние кои го ценат комфоротот и достапноста. Сепак, за да уживате во играта во целост, е важно да најдете надежно и квалитетно казино, каде што се споени занимливите игри и погодните бонуси.

Веб-страницатаhttps://euwiininternational.eu/mobile/точно тоа нуди на играчите – уникатно искуство на игра во мобилен формат, привлечен дизајн и безбедност на податоците. На овој веб-сајт ќе најдете само проверени и лиценцирани игрални платформи, гарантирајќи фер игра и брзи исплати. Колекцијата на овој ресурс вклучува најпопуларни слотови, рулет, блекџек и уште многу – сè за задоволување на посакувањата на најзахтевните играчи. Покрај тоа, тука можете самостојно да ги споредите оценките на казино заводите, нивните начини на плаќање, нивните нивоа на бонуси и уште многу други работи.

Не го пропуштајте шансата да се потопите во светот на азартот и големите добивки директно од вашиот мобилен уред. Направете го вашиот азартен искуство подобро, пријатно и достапно.

Материјали со кои работиме и гаранција на изработките

Сите изработки на t-LAB заботехничката лабораторија имаат целосна гаранција. Материјалите што ги користи t-LAB заботехничката лабораторија се исклучиво од брендирани светски фирми кои ги поседуваат сите можни сертификати за квалитет и безбедност. t-LAB заботехничката лабораторија ги следи сите упатства дадени од производителот и ги почитува сите стандарди и протоколи при изработката. За повеќе, контактирајте не!

Танкица Петкова – Љубовта кон професијата секогаш била нејзина најголема мотивација, а лидерството – најсилна. Таа е признат и докажан забен техничар – керамичар, обучувана од светски најдобрите во професијата. Како локално, така и регионално, се наметна на стоматолозите со својот препознатлив стил на работа, разбирање, посветеност и квалитет. Нејзин најголем предизвик се големите и комплицирани технички конструкции врз импланти, за кои таа е специјалист. Инаку, слободното време го посветува на свето семејство, а пасија и се пливањето и летните спортови.

Љубица Пецева е префинет забен техничар – керамичар. Љубовта кон уметноста и предизвикот да создава уметнички дела во забната техника била нејзина најголема мотивација да заврши како керамичар. Освен тоа што посетувала, посетува и се градела кај најдобрите во професијата, како керамичар, секојдневно се надградува во работата, темелно посветувајќи им се на изработките кои ги работи. Најголемо задоволство и причинуваат безметалните конструкции. Нејзиниот личен слоган: „Единствениот начин да бидеш успешен е да се пронајдеш во тоа што го работиш, а најголем мотив е кога денот ќе ти заврши со нечија прекрасно дизајнирана насмевка“ – ја прави една од големите вљубенички во нашата професија. Ужива во добра музика, филм и тенис. Како мајка и жена, целосно е посветена на своето семејство.

Контактирајте не

  • contact@twinslab.mk
  • Младинска 277, Струмица
  • 00389.2.60.90.990